Mopar onderdelen

Iedere echte autoliefhebber kán niet om de Amerikaanse merken als Chevrolet, Chrysler of Ford heen. De grote en kleine automerken hebben tot aan de dag van vandaag een razend spannende geschiedenis, ze hebben een uniek karakter en overtuigen steeds meer Nederlanders dat een ‘Amerikaan rijden’ eigenlijk een Amerikaanse way-of-life is. C&P USA Parts in Reuver snapt en leeft dit gevoel al ruim veertig jaar als leverancier van Mopar onderdelen en merchandise voor alle spraakmakende Amerikaanse automerken.

Mopar auto onderdelen in Nederland

Het begrip Mopar is een samenstelling van MOtor PARts en dat is weer een Amerikaanse onderneming die al tachtig jaar onderdelen voor Amerikaanse auto’s levert. Mopar onderdelen begon ooit als onderdelenservice voor Chrysler, Plymouth en Dodge, maar richtte zich na WOII meer en meer als Mopar auto onderdelen service voor die typische Amerikaanse sportieve muscle-cars als de Corvette, Mustang en gaandeweg ook steeds meer op de krachtige pick-up trucks. “Mopar” is de laatste tijd een verzamelwoord of geuzennaam geworden, waarmee liefhebbers van Amerikaanse auto’s hun way of life aanduiden.

Mopar parts

C&P USA Parts speelt sinds 1976 een belangrijke rol voor de Nederlandse Mopars. Het bedrijf begon ooit in Tegelen, maar beschikt nu over een ruim en modern bedrijfspand in Reuver, van waaruit dagelijks duizenden onderdelen voor Amerikaanse auto’s hun weg vinden naar de vakhandel, garagebedrijven en particuliere liefhebbers. In de Mopar-beweging is ook ruimte voor merken als Nissan, Honda, Toyota of Hyundai die met hun merken als Acura of Lexus hun steentje bijdragen aan de Amerikaanse manier van rijden.

Het bijzondere van C&P USA Parts is dat wij rechtstreeks in de Amerikaanse onderdelen-catalogussen van alle grote merken kunnen zoeken. Dus via een beschrijving, het onderdeelnummer of het chassisnummer van de auto, vinden we altijd de juiste Mopar parts die jij zoekt om je auto aan de praat te houden of te verbeteren. Op de meeste onderdelen rust een fabrieksgarantie van 12 maanden of 20.000 kilometer. Als we het onderdeel zelf niet op voorraad hebben, dan kunnen we het via ons eigen kantoor in Dallas voor je bestellen. Bij C&P USA Parts grijp jij nooit mis.

Mopar onderdelen bestellen

Als je bij C&P USA Parts in Reuver langs komt, snap je meteen wat we bedoelen met de Mopar way of life: ons bedrijf, de showroom en magazijnen ademen onze passie voor de Amerikaanse auto. Terwijl jij in onze saloon rustig wacht, zoeken wij je onderdelen bij elkaar. Telefonisch kun je Mopar onderdelen bestellen via ons salesteam dat je direct kan adviseren over de onderdelen of merchandise die jij zoekt.

Je kunt ook online je Mopar onderdelen bestellen. Je kiest in de onderdelen webshop snel en eenvoudig het onderdeel en plaatst je bestelling. We leveren vanuit ons hoofdmagazijn dagelijks in de hele Benelux en desgewenst andere Europese landen. De regel is: voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Met onze 40-jarige ervaring en de actuele voorraad delen we onze Mopar-passie graag met je.