ONE STOP PARTS SHOP!

Specialist in sleutels

Een contactsleutel die kwijt is geraakt, een portiersleutel die beschadigd is of gewoon een reservesleutel laten bijmaken voor je Amerikaanse auto? C&P USA Cars levert portier- en contactsleutels voor alle Amerikaanse automerken, waaronder Dodge, Chrysler, Chevrolet, Ford, Pontiac, Oldsmobile, Buick en Cadillac. Deze service leveren wij ook voor uitlaatpijpen.

 

Sportieve accessoires

Sportieve en exclusieve auto-onderdelen van topmerken in performance onderdelen als Summit, Edelbrock, MSD, Scorpion, Warn, Racho, Patriot en Fragola hebben wij op voorraad! Je vindt bij C&P USA Cars een ruim assortiment voor het in- en exterieur van je auto en bijvoorbeeld accessoires voor de aandrijving, remmen, wielen en banden en het onderstel. Natuurlijk kun je ook artikelen bestellen voor het onderhoud aan je Amerikaanse auto en bieden we een rijke collectie elektronica.

Aan de hand van het automerk, type, jaartal en/of oude sleutel, maken wij graag het juiste product. Alle sleutels besteld voor 15.00 uur kunnen de volgende dag in heel Europa worden bezorgd!